Epoint Malaysia Terbaik F&B Restoran POS Systems Cashier Systems

Pos System ~ Dipercayai • Cekap • Mesra pengguna

Sistem POS Retail Terbaik (Point of Sale) untuk meningkatkan jualan perniagaan anda!

Membeli POS System? Epoint Systems mempunyai penyelesaian lengkap Point of Sale untuk perniagaan anda.

Epoint Systems Sdn Bhd (ES) telah dikumpulkan dari visi bersama pengasasnya yang berdedikasi untuk membantu perniagaan runcit untuk meningkatkan daya saing dengan menggunakan aplikasi berasaskan Windows yang terkemuka. Kami membangunkan skrin sentuh berasaskan Windows Sales Point; ePoint.POS, bagi penubuhan makanan & minuman (F & B) serta untuk cawangan barangan (Retail).

Bersama-sama dengan rakan kongsi perniagaan yang rapat, kami telah membuktikan ke pasaran kompetensi kami sebagai penyedia penyelesaian perniagaan sehenti untuk pasaran F & B dan Retail dan Hotel.

Kami terus berusaha untuk menggabungkan teknologi terkini dan paling maju ke dalam penyelesaian untuk mencapai sistem yang paling efektif dan cekap yang terkawal.

We make it POSsible!..

ePoint POS menggunakan skrin yang kukuh, mudah digunakan, menyentuh dan unik untuk menyediakan semua kakitangan anda dengan alat yang diperlukan, tepat di Point of Sale, untuk memberikan perkhidmatan pelanggan yang luar biasa.

● Mod Pesanan Fleksibel
● Pengurusan Kakitangan dan Kawalan Akses
● Laporan Pengurusan yang Baik
● Pengurusan Saham POS
● Platform Prestasi yang Boleh Dipercayai dan Berkesan

Kaedah pembayaran pelbagai, termasuk Razerpay, Grabpay, Boost, Maybank QRPay, Fasspay, Alipay, WechatPay, Touch 'n' Go, UnionPay, NETSPay dan juga e-wallet yang akan datang.

Memberdayakan pelanggan anda dengan alat yang membolehkan mereka memilih antara perkhidmatan, daftar masuk untuk temu janji, mencari jalan atau hanya untuk mengambil tiket ke barisan.

Siapa cepat dia yang terdahulu
Dibina untuk tujuan persekitaran dengan penggunaan yang luas
Pemilihan skrin sentuh atau skrin yang unik dengan butang

Mencipta persekitaran operasi mudah alih tanpa wayar untuk pemandangan F & B yang sesuai ke restoran makan berprestij, berjalan kaki kedai makanan segera.

Restoran sekarang mempunyai alat POS tablet mudah alih untuk mengambil pesanan tepat di atas meja, mendapatkan saranan berpasangan segera untuk membantu menjual, menghantar pesanan terus ke dapur dan memanfaatkan sistem ePoint eWaiter yang inovatif dan menakjubkan - semua dengan beberapa sentuhan.

Walaupun majoriti pelanggan adalah milik industri F & B, Epost POS terdiri daripada penyelesaian lengkap untuk Merchandising, Kelab Keahlian dan Hotel.

Memusatkan kawalan satu atau lebih kedai runcit
Cepat, mudah untuk menggunakan skrin sentuh grafik
Pengurusan inventori
Pengurusan keahlian
Kaedah pembayaran pelbagai, termasuk Razerpay, Grabpay, Boost, Maybank QRPay, Fasspay, Alipay, WechatPay, Touch 'n' Go, UnionPay, NETSPay dan juga e-wallet yang akan datang. 

SNAPVue membolehkan pelanggan untuk melihat data jualan masa nyata dan pecahan status melalui saluran di perjalanan. Ini akan memudahkan pemilik perniagaan memantau dengan teliti seluruh operasi tanpa pergi ke kedai.

ePoint eMenu - Menu Digital Interaktif, menjurus kepada tahap pengalaman baru. Tetamu anda boleh melayari menu, memilih hidangan dan boleh memesan terus dari ePoint ePoint.

Meningkatkan jualan dan keuntungan
Perkhidmatan pelanggan yang cemerlang dan luas
Memperkukuhkan imej jenama jualan
Menghibur tetamu semasa mereka memesan & menggembirakan lebih banyak makanan
Kurangkan tempoh masa menunggu untuk pelanggan

Sistem Kawalan Inventori
pengawasan dan pengurusan adalah penting untuk setiap perniagaan. Tetapi proses nya sukar dan memakan masa. Dengan Sistem POS ePoint, kawalan inventori dibuat lebih mudah dan lebih tepat. Bukan sahaja sistem menjejaki pelbagai jenis inventori, ia juga menyediakan analisis terperinci tentang penggunaan stok yang membantu identiti perniagaan jualan dan pasaran mereka.

Resipi Sistem Kos
elemen penting untuk keuntungan perniagaan. EPOINT POS membolehkan pengguna memecahkan resipi mereka sebagai usaha untuk mengira kos setiap bahan tunggal. Fungsi sedemikian membolehkan perniagaan untuk lebih memahami kos mereka, dan keuntungan mereka untuk setiap bahan yang terlibat.

ePoint CRM adalah Penyelesaian / Pengurusan Keahlian, pelanggan anda boleh menyemak imbas / menguruskan akaun keahlian mereka dan memesan terus dari CRP ePoint dengan peranti mudah alih mereka sendiri, bila-bila masa dan di mana sahaja. Ganti tetamu anda dengan pelbagai kaedah e-Point, e-Kredit, e-Baucer, e-Stamp,
e-pakej, diskaun keistimewaan ahli, titik ganda, hari lahir khas, borang maklum balas dan banyak lagi ... Fahami perilaku tamu anda dan berapa kerap melawat ke kedai anda.

35870

Pemasangan

5338

Pelanggan

12974

Latihan

5790

Maklum balas positif

Malaysia Office

Epoint Systems Sdn Bhd
200201025565 (593228-M)
16B, Jalan Perdana 10/12,
Pandan Perdana,
55300 Kuala Lumpur
Malaysia

Email: enquiry@epointpos.com.my
Phone: +603 - 9274 9144 / 9544
Fax: +603 - 9274 9644

ePoint Asia Present

Epoint Systems Pte Ltd
8 Boon Lay Way #02-09,
TradeHub21
Singapore 609964
Tel : +65 6100 6300 Hotline: +65 6100 6610
Web : http://epoint.com.sg/

Epoint Systems Co Ltd
87/27 Soi Sukhumvit63 (Ekkamai),
Sukhumvit Rd., North-Klongton,
Wattana Bangkok 10110
Tel : +66(0) 2391 1815/6
Web : http://www.epoint.co.th/

PT Epoint Systems
Jl. Rukan Gallery Mediterania 2 Blok J8 M-N
Jakarta Utara Pantai Indah Kapuk 14460
Tel : +(62) 21 588 0192 +(62) 21 588 0193
Web : http://www.epointpos.co.id/

Epoint Systems HK Ltd
Unit D, 30/F, EGL Tower, 83 Hung Ti Road,
Kwun Tong, Hong Kong
Tel : +852 2988 8088
Web : http://www.epointhk.com/

Epoint Systems China Ltd
A903, Fujian Building, Caitian Road, Futian
District, Shenzhen, China 518033
Tel : +755 8299 2006
Web : http://www.epoint-pos.com/